Referenssit – joitakin aiempia kohteitamme

Tällä sivulla on listattuna joitakin kohteita, joihin olemme toimittaneet kylttejä, kilpiä ja opasteita. Lisäksi löydät täältä tuotekohtaisen kuvagallerian, jonka avulla voit tutustua monipuoliseen osaamis- ja tuotevalikoimaamme.

Kohteitamme vuosien varrelta

 • Manalan ravintola
 • Sipoon Kirkko
 • Helsingin keskuspalolaitoksen muistokilvet
 • UPM Lappeenranta
 • Vieremän seurakunnan muisto-opaste
 • Tyvene Oy:n opasteet
 • Postin kirjekuori mitat
 • Ratikkamuseo
 • Hattulan Juteinikeskus
 • Norsk Tipning
 • Siikaisten sankarivainajataulu
 • Rantalan koulun kirjaimet
 • Kangasniemen sankaritaulu
 • HK Linco
 • Äänekosken sellutehdas
 • Tammisaaren punavankien muistolehto
 • Kallion kirkko
 • Antinkadun ja Jaakonkadun irtokirjainopasteet (Helsinki)
 • Säätytalo
 • Lentäjän muistomerkki (Kerava)
 • Amos Andersonin museon hissilattia
 • Hahkialan Kartano
 • Tampereen teatteri
 • Helsingin keskuspalolaitoksen muistokilvet (800×1000)

Monipuoliset tuotteet

 

Muistokilvet

Valmistamme muistokilpiä eri materiaaleista, eri muotoisina ja moneen eri tarpeeseen. Yleisin materiaali on messinki, jota meillä löytyy varastosta 5 millimetrin vahvuuteen saakka. Työstön yhteydessä messinki hiotaan ja lakataan käytännössä aina.

Teräs ja alumiini ovat myös hyvin yleisiä muistokilpien materiaaleja. Muistokilpiin on luonnollisesti saatavilla erilaisia kiinnitystarvikkeita.

Tilaa meiltä omasi!

Tarrat ja tulosteet

Valmistamme tarroja moneen tarpeeseen. Turvakilvet teemme heijastavalle tai jälkivalaisevalle tarralle. Meiltä saat myös kilpipohjat ja kiinnikkeet. Jälkivalaisevia kilpiä tuotamme lisäksi kaiverrettuna.

Tilaa meiltä omasi!

Puutyöt

Teemme puisia kilpiä jyrsimällä ja laserkaiverruksella. Useimmiten puiset kilvet tulevat mökeille tien viitaksi tai löytävät paikkansa veneestä. Puu sopii hienosti myös taustaksi messingille, teräkselle tai alumiinille.
Esimerkiksi palkintokilvistä sekä opasteista saadaan arvokkaan ja näyttävän näköisiä, kun puuhun yhdistetään vaikkapa messinkiä.

Tilaa meiltä omasi!

Lasertyöt

Laser merkkaa, leikkaa ja aukottaa – vain mielikuvitus on rajana lasertöiden kohdalla! Laserkaiverruksella tehdään pysyvät kaiverrukset muoviin, metalleihin, alumiiniin, nahkaan, puuhun ja lasiin.

Tilaa meiltä omasi!

Teollisuudelle

Teemme teollisuuden tarpeisiin runsaasti erilaisia kone-, ilmastointi-, sähkö- ja laitekilpiä aina teräksestä muoviin. Tarvittaessa maalaamme tekstit asiakkaan toivomalla tavalla tai yhdistämme eri tekniikoita halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Kaiverrusmuoveissa on aina UV-säteilyn kestävä pinta, joka kestää auringonvaloa ilman haalistumista ja kaiverrusjäljen himmenemistä.

Tilaa meiltä omasi!

Kotitalouksille

Kotitalouksille toteutamme muun muassa ovikilvet, talonumerot, emalikilvet, venekilvet, mökkikilvet, kaiverretut kutsu- ja käyntikortit, merkkaukset asiakkaan omiin esineisiin, muistolaatat, lemmikkien pantakilvet ym. vastaavat. Merkinnät onnistuvat kankaisiin ja nahkaan. Lisäksi maalaussapluunat ja linkkereiden merkkaus.

Tilaa meiltä omasi!

Avaimenperät ja nimineulat

Valmistamme nimineuloja muovista, messingistä, alumiinista ym. materiaaleista. Voimme leikata nimikyltit muotoon asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmistusmetodit ovat kaiverrus, laser tai paino, mutta useasti näitä eri tapoja myös yhdistellään.

Yleisimmät kiinnitystavat ovat joko neula- tai magneettikiinnitys. Pystymme valmistamaan tarvittaessa nopeasti suuriakin määriä narikkalappuja, avaimenperiä ja muita pientuotteita huomioiden myös mahdolliset erikoistarpeet.

Tilaa meiltä omasi!

Etulevyt

Teemme alumiinista, messingistä, ruostumattomasta teräksestä ja muovista erilaisia etulevyjä laadukkaasti kaivertamalla. Pintakäsittely suoritetaan asiakkaan omien vaatimusten mukaan. Etulevyjen tekstit voidaan tehdä vaikkapa laserkaiverruksena. Aukotukset teemme jyrsinkoneella tai laserilla.

Tilaa meiltä omasi!

Irtokirjaimet

Meiltä saa irtokirjaimia messingistä, alumiinista, teräksestä ja muovista valmistettuna. Myös viimeistely ja erilaiset pintakäsittelyt onnistuvat. Valmiit irtokirjaimet voidaan kiinnittää ruuveilla suoraan seinään. Siinä helpottaa kirjainten takana kulkeva asennuskisko, jonka ansiosta jokaista kirjainta ei ole pakko kiinnittää yksitellen. Toki myös tällaiset ratkaisut onnistuvat tarvittaessa.

Tilaa meiltä omasi!

Opasteet

Valmistamme opastekilpiä muun muassa messingistä, alumiinista, kuparista, teräksestä, puusta ja muoveista. Voimme maalata sekä kilven että kaiverrukset asiakkaan toivomilla väreillä. Kilpien kiinnityksiin tai kiinnikkeisiin tarjolla on useita vaihtoehtoja. Kilvet ja opasteet voidaan myös leikata suoraan muotoon.

Tilaa meiltä omasi!

Arvo- ja positiokilvet

Kaiverrusmuoveissa on aina UV-säteilyn kestävä pinta, joka kestää auringonvaloa haalistumatta ja kaiverrusjäljen himmenemättä. Valmistamme arvo- ja tuotekilpiä muovin ohella alumiinista, teräksestä ja messingistä. Yleisimpiä valmistustapoja ovat laserkaiverrus, kaiverrus, syövytys ja eloksointi.

Arvokilpiä saamme tehtyä helposti myös muuttuvilla arvoilla. Meiltä on saatavilla lisäksi erikoispinnoitteita kilville.

Tilaa meiltä omasi!

Pikkukilvet

Valmistamme vuodessa n. 1 miljoona pikkukilpeä. Hyvän konekantamme ansiosta pystymme toimittamaan suuriakin sarjoja nopeasti. Myös pienet sarjat tai yksittäiset kilvet onnistuvat nopeilla toimituksilla. Tarvittaessa muovikilvet voidaan varustaa liimateipillä tai rei’illä. Kauttamme saa asianmukaista kiinnitysapua ja -varusteita.

Arvokilpiä voimme tehdä myös teräksestä, alumiinista, muovista tai messingistä. Valmistustapoina arvokilville on lasermerkkaus, kaiverrus tai eloksointi.

Tilaa meiltä omasi!

Kohotekstit ja valukilvet

Kohotekstit valmistetaan joko kaivertamalla tekstin ympärystä syvemmäksi tai koko kilpi yhtenä kappaleena valamalla. Esimerkiksi Metson kilpi on tehty kaivertamalla, sen tausta on patinoitu ja lopuksi kilpi on lakattu. Fazerin polttorautamerkki on tehty 8 millin messingistä.

Tilaa meiltä omasi!