Talonumerot, ovikyltit ja muut pienet kilvet

Kiinteistöjen merkintään käytetään erilaisia pieni kylttejä ja kilpiä, kuten talonumeroita, ovikylttejä, postilaatikon kilpiä ja mökkinumeroita. Kun nämä numerto, kyltit ja kilvet tehdään tyylikkäistä ja säänkestävistä materiaaleista, saadaan merkinnöistä kiinteistöön sopivia ja ne pysyvät edustavina pitkään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talonumerot, kilvet ja ovikyltit isoissa erissä tai yksittäiskappaleina

Valmistamme erilaisia tuotteita sekä isoissa erissä, että myös yksittäiskappaleina. Näin ollen myös esimerkiksi kotitaloudet ja yhdistykset voivat hyödyntää palveluitamme ja nauttia tyylikkäistä, pitkäikäisistä ja edustavista tuotteista. Useat käyttämistämme materiaaleista ovat viimeistään oikeanlaisen pintakäsittelyn jälkeen myös todella helppohoitoisia ja pysyvät kauniina säännöllisellä pesulla.

Käyttämiämme materiaaleja ovat esimerkiksi puu, muovit ja erilaiset metallit, kuten messinki, kupari ja teräs. Kyltteihin ja kilpiin voidaan tehdä merkinnät kaivertamalla, maalaamalla tai patinoimalla. Eri materiaaleja, työstötapoja ja merkintätapoja yhdistelemällä kylteistä ja kilvistä saadaan juuri omistajansa ja käyttökohteensa näköiset. Voimme luvata, että tekemämme tekstit ja merkinnät säilyvät selkeälukuisina pitkään, ellei jopa kyltin tai kilven koko käyttöiän ajna.

Valmistamme esimerkiksi seuraavat tuotteet kiinteistön merkintään:

Nimikyltti oveen ja postilaatikkoon voi olla myös tyylikäs

Merkitsemme perinteisesti asunnot ja talot talonumeron lisäksi myös asujan sukunimellä, jolloin tarvitaan nimikyltti postilaatikkoon tai ulko-oveen. Perinteisen valkomustan muovikyltin vaihtoehtona on myös persoonallinen, arvokkaan näköisistä materiaaleista tehty ja ammattitaitoisesti merkitty nimikyltti, joka erottuu edukseen.

Teemme nimikyltit kiinteistöön, taloon, oveen tai postilaatikkoon halutessanne esimerkiksi messingistä tai kuparista kauniilla kaiverruksella viimeisteltynä. Kyltit on mahdollista tilata joko yksittäiskappaleina, tai vaikkapa koko taloyhtiölle samalla kerralla.

Etkö löytänyt tarvittavaa kylttiä listalta? Teemme kaikki räätälöidyt tuotteet!

Palveluvalikoimamme on todella laaja ja monipuolinen, jonka lisäksi voimme valmistaa myös hyvin räätälöityjä tuotteita. Jos listassa ei vielä ollut tarvitsemaasi kylttiä, kilpeä tai muuta merkintävälinettä, ota yhteyttä ja kysy muista mahdollisuuksista! Valmistamme kyltit, kilvet ja irtonumerot sekä -kirjaimet niin yksittäiskappaleina, kuin isommissakin erissä.

Facebook-sivuillamme päivitämme säännöllisesti uusien töiden kuvia – käy tutustumassa siellä työmme jälkeen! Voit tehdä tilauksesi joko valmiiden suunnitelmien kanssa, tai hakea inspiraatiota jo tekemistämme talonumeroista, irtokirjaimista, laatoista ja merkitsemisistä.