Opasteet ja tienviitat

Erilaisia opasteita ja tienviittoja tarvitaan yhtä lailla teiden varsilla, yksityisalueilla kuin myös julkisissa kohteissa tai yritysalueilla. Selkeät, helppolukuiset ja säänkestävät opasteet ja viitat parantavat kohteen löydettävyyttä, sekä tietenkin helpottavat kulkemista. Laadukkaista materiaaleista tehdyt opasteet ja tienviitat voivat olla käytettävyyden lisäksi myös hyvin tyylikkäitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Erilaiset opasteet, tienviitat ja muut ohjaavat kyltit yksittäin tai erissä

Jo pelkästään ajoteillä ja yleisillä tai yksityisillä kulkureiteillä tarvitaan esimerkiksi katunimikilpiä, osoiteviittoja, yksityistienviittoja ja muita vastaavia opasteita. Opasteita, tienviittoja ja muita vastaavia suuntaa näyttäviä kylttejä tarvitaan lukuisissa eri käytöissä myös ajoteiden ulkopuolella, kuten teollisuusalueilla tai kampusalueilla. Valmistamme kyltit ja opasteet kaikkiin eri tarpeisiin sekä yksittäisinä tuotteina, että suuremmissa erissä. Tuotteet soveltuvat yhtä lailla julkiselle sektorille, kuin myös yrityksille tai yhdistyksille, jotka tarvitsevat tyylikkäitä, pitkäikäisiä ja edustavia kylttejä. Useimmat käyttämistämme materiaaleista ovat lisäksi pintakäsittelyn jälkeen todella helppohoitoisia ja säänkestäviä.

Valmistamme opasteet ja tienviitat yleensä muovista, tai erilaisista metalleista, kuten messingistä, kuparista ja teräksestä. Kylttejä voidaan kuitenkin tehdä myös puusta. Opasteisiin ja tienviittoihin voidaan tehdä kaikki tarvittavat merkinnät kaivertamalla, maalaamalla tai patinoimalla. Yhdistämme eri materiaalit, työstötavat ja merkintätavat aina sen mukaan, millainen ulkonäkö ja tyyli sopii parhaiten käyttökohteeseen. Kaikkia eri vaihtoehtoja ja yhdistelmiä kuitenkin yhdistää se, että tekemämme tekstit ja merkinnät säilyvät selkeälukuisina pitkään, elleivät jopa kyltin tai kilven koko käyttöiän ajan.

Valmistamme tienviittojen ja opasteiden lisäksi muut kyltit, laatat ja merkintäkappaleet

Tuotantolinjaltamme lähtee laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia kylttejä, laattoja ja muita tuotteita merkitsemiseen. Kotisivuillamme lueteltujen tuotevaihtoehtojen lisäksi valmistamme myös räätälöidyt tuotteet, jotka vastaavat juuri sinun ja sinun käyttökohteesi tarpeisiin. Valmistamme tuotteita yhtä lailla yksittäiskappaleina, kuin myös isommissa erissä.

Facebook-sivuillamme päivitämme säännöllisesti uusien töiden kuvia. joten käy tutustumassa siellä työmme jälkeen! Voit tehdä tilauksesi joko valmiiden suunnitelmien kanssa, tai hakea inspiraatiota jo tekemistämme tienviitoista, opasteista ja muista kylteistä.