Irtokirjaimet

Irtokirjaimet lukuisista eri materiaaleista

Valmistamme irtokirjaimet ja muotoon leikatut kappaleet lukuisista eri materiaaleista, aina käyttötarpeen ja kohteen mukaan. Irtokirjaimet voi tilata joko yksittäiskappaleina tai isommissakin erissä, aivan sen mukaan mille on tarve. Yleisin käyttökohde on tyylikkäät kyltit esimerkiksi yrityksen tai julkisten tilojen julkisivulle, aulaan tai erilaisiin opasteisiin.

Pystymme valmistamaan irtokirjaimet esimerkiksi alumiinista, messingistä, teräksestä, kuparista ja erilaisista muoveista. Mikäli näistä ei vielä löydy kohteeseen sopivinta vaihtoehtoa, kannattaa kysyä myös muista materiaalivaihtoehdoista.

Kauttamme tilattujen irtokirjainten kiinnitysvaihtoehtoja ovat piilotappikiinnitys, ruuvikiinnitys, teippi tai kirjaimen kiinnitys taustatankoon, jolloin lopullinen kiinnitys seinälle tai muulle pinnalle käy helpommin. Ota vain yhteyttä, kerro tilanteestasi ja pyydä tarjous! Pystymme valmistamaan tarvittaessa isommankin erän irtokirjaimia, irtonumeroita ja muita muotoon leikattuja kappaleita.

Kauttamme saat tarvittaessa myös kiinnityspalvelun, jolloin me hoidamme irtokirjainten asennuksen paikoilleen avaimet käteen -periaatteella.

Metalliset ja messinkiset irtokirjaimet kestävät aikaa

Eri muovien lisäksi metalliset ja messinkiset irtokirjaimet ovat suosituimpien materiaalien kärjessä. Metalli ja messinki ovat materiaaleina hyvin aikaa ja säätä kestäviä, helppohoitoisia ja pitkään tyylikkäinä pysyviä. Esimerkiksi pienet metallikirjaimet ovat suosittuja talonumeroina tai kiinteistöjen nimeämisessä, sillä metallikirjaimissa yhdistyvät edustavuus ja käytännöllisyys.

Muotoon leikatut irtokirjaimet viimeistellään pintakäsittelyllä, mikä tekee kirjaimista hyvin edustavat ja mahdollistaa irtokirjainten personoinnin juuri kohteeseen sopiviksi. Messinkiset kirjaimet pääsääntöisesti lakataan, alumiinikirjaimet voivat olla anodisoituja tai maalattuja. Leikatut metallikirjaimet ovat vahvuudeltaan useimmiten 1–10 millimetriä, valetut messinkikirjaimet alkaen 10 millimetriä.