Teollisuuden kyltit ja kilvet

Levyt, kyltit, kilvet ja painikkeet teollisuuden tarpeisiin

Eräs suurimmista työllistäjistämme on teollisuus ja rakennusalan yritykset. Etenkin LVI-, sähkö- ja ilmastointialalla toimivat asiakkaat ovat tulleet meille tutuiksi vuosien varrella. Teollisuuden tarpeisiin teemme esimerkiksi etulevyjä, kylttejä, arvokilpiä, opasteitapainikkeita ja muotoon leikattuja kappaleita niin eri muoveista, alumiineista, messingistä kuin teräksistäkin.

Meiltä saat kaikki teollisuuden kyltit ja kilvet, yksittäiskappaleina ja isommissakin erissä – valmistamme jopa kymmeniä tuhansia kappaleita eri tuotteita tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, kerro käyttökohteesta ja tarvitsemistasi merkintäkappaleista, niin autamme materiaalivalinnoissa, merkintätapojen valinnassa ja annamme tarjouksen sen mukaan. Eri materiaalit ja merkinnät soveltuvat eri ympäristöihin, me osaamme auttaa huomioimaan hinnan lisäksi myös kestävyyden.

Teollisuuden kilvet, kyltit, painikkeet ja merkintävälineet kestävästi

Teollisuuden eri kohteissa on lukuisia eri olosuhteita, joissa kaikissa pitää kylttien, kilpien, painikkeiden tai muiden merkintöjen näkyä selkeästi ja kestää pitkään. Tunnemme useat eri käyttökohteet ja pystymme näin suosittelemaan juuri tarpeeseen parhaiten sopivaa materiaalia, josta tehdyt kappaleet kestävät mahdolliset kulumista nopeuttavat tekijät.

Käytämme teollisuuden kylttien ja kilpien sekä muotoon leikattujen kappaleiden merkintään perinteistä kaiverrusta, laserkaiverrusta, lasermerkkausta, syövytystä, tulostusta, tarroja ja eloksointia. Lukuisista eri merkkaustavoista ja materiaalivaihtoehdoista löytyy jokaiseen kohteeseen aina sopivin ja kestävin.

Lopputuloksen ja kestävyyden viimeistelee kappaleen pinnoitus. Kilvet voidaan pinnoittaa eloksoinnilla, maalaamalla tai lakkaamalla. Terästä ja maalipintoja voi suojata myös nanopinnoitteella. Kilpien kiinnitys onnistuu laadukkailla liimateipeillä, kilpiin tehdyillä rei’illä, putkistoketjuilla tai erilaisilla kilpipidikkeillä.

Valmistamme teollisuuden merkintäkappaleet nopeasti ja räätälöidysti

Laajan konekannan ja hiottujen valmistusprosessien ansiosta kykenemme valmistamaan, pakkaamaan ja toimittamaan nopeastikin suuremmat erät eri merkintätarpeita jatkoasennuksia varten esimerkiksi laite- ja konevalmistajille. Pienemmät muovikilpierät saamme yleensä lähtemään jopa 1–2 päivässä.

Saman katon alta saat kaikki muutkin merkintään liittyvät tuotteita, kuten tarrat ja tulosteet. Lisäksi varastossamme on valmiina rst-kilpipohjia moneen eri lähtöön. Kiiretilanteissa voimme merkata ja toimittaa ne ripeällä aikataululla.

Teollisuuden ja rakennusalan kyltit, kilvet ja opasteet:

  • Kone- ja laitekilvet
  • Mitta- ja asteikkokilvet
  • Turva- ja ohjekilvet
  • Käyttöpaneelit
  • Sapluunat
  • Avaimenperät
  • Kaapelikilvet
  • Positiokilvet