Pienet kyltit ja laatat

Valmistamme isommatkin erät yksilöllisiä nimikylttejä, avaimenperiä, narikkalappuja, varauskilpiä, narikkalappuja ja mitä tahansa muita pieniä kylttejä sekä laattoja lukuisiin eri käyttötarkoituksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toteutamme puseroihin ja työvaatteisiin kiinnitettävät nimikyltit ja henkilölaatat esim. hotelleihin, kaupan alan tarpeisiin, messuille ja muihin vastaaviin käyttötarpeisiin. Voimme valmistaa laattoja asiakkaan toiveiden mukaan muovista, messingistä, alumiinista ja teräksestä, jolloin laatan tai kyltin ulkonäkö on helppo valita kohteen tyylin mukaiseksi. Laattoihin on mahdollista kaivertaa tai muuten lisätä yrityksen nimet logoineen sekä henkilöiden omat nimet eri tekniikoilla.

Yleisimpiä pieniä kylttejä ja laattoja:

  • Pöytänumero- ja varauskilvet ravintoloille, numerokilvet hotelleihin tai vuokrakohteisiin
  • Avaimenperät eri materiaaleista ravintoloiden, uimaloiden ja yritysten säilytyslokeroihin
  • Ohuet, muoviset tai metalliset narikkalaput ravintoloille, teattereille, hotelleille, messuille ym.
  • Nimikyltit hotellin, kaupan tai ravintolan työntekijöille

Pienet kyltit ja laatat laadukkaasti suurinakin erinä

Emme käytä valmiita pohjia, vaan valmistamme kaikki nimikyltit, numerokilvet, laatat, avaimenperät ja muut merkitsemistarpeet aina yksilöllisenä toteutuksena asiakkaan omien toivomusten mukaisesti. Materiaali, koko, muoto, logon lisääminen – kaikki on räätälöitävissä juuri niin kuin haluat. Varmistamme, että saatte laatat ja kyltit jotka sopivat paitsi yrityksen tyyliin, myös vastaavat tarpeisiin ja pysyvät edustavina sekä käyttökunnossa pitkään. Autamme tarvittaessa kylttien ja laattojen suunnittelussa.

Yksi suurimman menekin tuotteista on nimikyltti, jota tarvitaan esimerkiksi ravintolassa, hoitoalalla tai myymälässä. Tyylikäs nimikyltti tekee kohtaamisesta aina henkilökohtaisemman, ja ammattilaisesta helpommin lähestyttävän. Nimikyltteihin voidaan laittaa kiinnitysmekanismiksi esimerkiksi magneetti, neula tai klipsi. Avaimenperiin voimme asiakkaan niin halutessa kiinnittää valmiiksi metallisen avainrenkaan. Kaiverrettu nimikyltti tai avaimenperä on kestävin ratkaisu päivittäiseen käyttöön.