Kaiverrukset ja merkkauspalvelut

Aripa Kaiverrus Oy on kokenut kaiverrus- ja merkkauspalveluiden asiantuntija. Käytössämme on useita eri menetelmiä ja tekniikoita: meiltä onnistuvat muun muassa kaiverrukset, lasermerkinnät, tarrat, tulosteet, tasotulosteet levylle, syövytykset ja eloksoinnit. Myös erilaiset pintakäsittelytavat, kuten maalaus, lakkaus, patinointi ja hionta, kuuluvat palveluihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaiverrukset ja eri merkkaustekniikat eri käyttötarkoituksiin

Tuotteeseen sopivin merkintä- tai valmistustekniikka riippuu monista asioista. Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi työstettävä materiaali, koko, kappalemäärä, käyttökohde sekä asiakkaan omat toiveet. Luonnonmateriaalit (puu, nahka, puuvilla ym.) vaativat erilaisia menetelmiä kuin vaikkapa metallit, jotka voidaan tarvittaessa valmistaa kylteiksi tai muihin muotoihin tarvittaessa suoraan valamalla. Erilaisia mahdollisuuksia on erittäin paljon. Alan asiantuntijan avulla löydät parhaat ratkaisut juuri omaan tarpeeseesi.

Teemme kaiverruksen tai merkkauksen yhteen tai sataantuhanteen tuotteeseen

Mikään kappalemäärä ei ole meille liian vähäinen. Merkkaus- ja kaiverruspalvelumme alkavat aina yhden tuotteen uniikeista toteutuksista. Esimerkiksi kuluttaja-asiakkaille toteutamme muun muassa ovikyltit ja talonumerot, lemmikkien kaulapantojen nimi- ja numerolätkät, muisto- ja lahjaesineiden kaiverrukset ynnä muut vastaavat. Teemme merkinnät myös nahkaan, kankaisiin ym. pehmeisiin materiaaleihin.

Mikään kappalemäärä ei ole meille myöskään liian suuri. Meillä on erinomaiset valmiudet toteuttaa tehokkaasti jopa kymmenien- tai satojentuhansien kappaleiden kokoiset erät kylttejä. Tämän mahdollistaa monipuolinen laitekanta, vankka alan osaaminen ja loppuun asti hiotut työskentelymetodit aina suunnittelusta toteutuksen kautta pakkaamiseen ja muuhun logistiikkaan. Toimitamme esimerkiksi teollisuudelle päivittäin erilaisia muovi-, teräs- ja alumiinikilpiä, kuten huomio- ja ohjekylttejä.

Kiinnitysmenetelmiin on syytä kiinnittää huomiota

Olennaista on kiinnittää huomiota myös kylttien ja kilpien kiinnitysmenetelmiin. Tehdäänkö kulmiin erilliset kiinnitysreiät, tuleeko taustapuolelle teippikiinnitys, tapahtuuko kiinnitys ketjuilla, rautalangalla tai kenties nippusiteillä, onko tuleva kiinnityspinta tasainen tai ehkä kupera – nämä kaikki asiat kannattaa huomioida jo suunnitteluvaiheessa, jolloin lopullinen tuote on vaivatonta kiinnittää ilman turhaa säätöä.

Muistathan, että halutessasi saat kiinnityspalvelun myös suoraan meiltä. Asennamme paikoilleen kyltit, kilvet, opasteet, irtokirjaimet ja muut sopimuksen mukaan.

Restaurointi – vanhasta kyltistä tai kilvestä uudenveroiseksi

Vanhat kyltit tai kilvet restauroimalla niiden menneiden päivien loisto voidaan palauttaa ihan kirjaimellisesti: ensimmäisessä työvaiheessa kaikki tummentumat poistetaan huolellisesti, jonka jälkeen kilpi vielä hiotaan tarkasti, lakataan ja lopuksi kiillotetaan läpikotaisin. Kun kokenut ammattilainen huolehtii restauroinnista, käsitelty kilpi ei valmiina kalpene uuden vastaavan rinnalla.

Juuri sinulle räätälöidyt tuotteet

Neuvomme ja opastamme asiakkaitamme aina tapauskohtaisesti sopivien tekniikoiden ja menetelmien eduista ja hyödyistä. Toisinaan kevyempikin toteutustapa voi riittää laadukkaaseen lopputulokseen – tämä puolestaan näkyy asiakkaalle suoraan edullisempana hintana. Puhuttiin sitten yksittäiskappaleesta tai massiivisesta sarjatuotannosta, meillä on juuri oikeat menetelmät jokaiselle tuotteelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!