Kaiverrus- ja merkkauspalvelu lukuisilla eri tekniikoilla

Aripa Kaiverrus Oy on kokenut kaiverrus- ja merkkauspalveluiden asiantuntija. Käytössämme on lukuisia eri menetelmiä ja tekniikoita merkintöjen sekä kuviointien tekoon: meiltä onnistuvat muun muassa kaiverrus, lasermerkkaus, tarrat, tulosteet, tasotulosteet levylle, syövytykset ja eloksoinnit. Palveluihimme kuuluu myös erilaiset pintakäsittelytavat, kuten maalaus, lakkaus, patinointi ja hionta.

Neuvomme ja opastamme asiakkaitamme aina tapauskohtaisesti sopivien tekniikoiden ja menetelmien eduista ja hyödyistä. Toisinaan kevyempikin toteutustapa voi riittää laadukkaaseen lopputulokseen – tämä puolestaan näkyy asiakkaalle suoraan edullisempana hintana. Puhuttiin sitten yksittäiskappaleesta tai massiivisesta sarjatuotannosta, meillä on juuri oikeat menetelmät jokaiselle tuotteelle ja jokaisen materiaalin merkintään.

Merkinnän tekniikka on monen tekijän summa

Sopiva merkintä- tai valmistustekniikka riippuu luonnollisesti monista asioista. Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi työstettävä materiaali, koko, kappalemäärä, käyttökohde sekä asiakkaan omat toiveet. Luonnonmateriaalit (puu, nahka, puuvilla ym.) vaativat erilaisia menetelmiä kuin vaikkapa metallit, jotka voidaan tarvittaessa valmistaa kylteiksi tai muihin muotoihin vaikkapa suoraan valamalla. Erilaisia mahdollisuuksia on erittäin paljon. Alan asiantuntijan avulla löydät parhaat ratkaisut juuri omaan tarpeeseesi ja haluamallesi materiaalille.

Merkintä tai kaiverrus myös yksittäiskappaleisiin

Mikään kappalemäärä ei ole meille liian vähäinen. Kaiverrus- ja merkkauspalvelumme alkavat aina yhden tuotteen uniikeista toteutuksista. Esimerkiksi kuluttaja-asiakkaille toteutamme muun muassa ovikyltit ja talonumerot, lemmikkien kaulapantojen nimi- ja numerolätkät, muisto- ja lahjaesineiden kaiverrukset ynnä muut vastaavat. Teemme merkinnät myös nahkaan, kankaisiin ym. pehmeisiin materiaaleihin. Tutustu kaikkiin kilpiin ja opasteisiin, joita merkitsemme ja kaiverramme myös yksityisasiakkaille!

Kaiverrus tai merkintä sarjatuotantona

Mikään kappalemäärä ei ole meille myöskään liian suuri kaivertaa ja merkitä. Meillä on erinomaiset valmiudet toteuttaa tehokkaasti jopa kymmenien- tai satojentuhansien kappaleiden kokoiset erät kylttejä. Tämän mahdollistaa monipuolinen laitekanta, vankka alan osaaminen ja loppuun asti hiotut työskentelymetodit aina suunnittelusta toteutuksen kautta pakkaamiseen ja muuhun logistiikkaan. Toimitamme esimerkiksi teollisuudelle päivittäin erilaisia muovi-, teräs- ja alumiinikilpiä, kuten huomio- ja ohjekylttejä.

Kylttien ja kilpien kiinnitykseen on syytä kiinnittää huomiota

Olennaista on kiinnittää huomiota myös kylttien ja kilpien kiinnitysmenetelmiin. Tehdäänkö kulmiin erilliset kiinnitysreiät, tuleeko taustapuolelle teippikiinnitys, tapahtuuko kiinnitys ketjuilla, rautalangalla tai kenties nippusiteillä, onko tuleva kiinnityspinta tasainen tai ehkä kupera – nämä kaikki asiat kannattaa huomioida jo suunnitteluvaiheessa, jolloin lopullinen tuote on vaivatonta kiinnittää ilman turhaa säätöä.
Muistathan, että halutessasi saat kiinnityspalvelun myös suoraan meiltä. Asennamme paikoilleen kyltit, kilvet, opasteet, irtokirjaimet ja muut sopimuksen mukaan.

Restaurointi – vanhasta kyltistä tai kilvestä uudenveroiseksi

Uusien kylttien ja kilpien tekemisen sekä merkitsemisen lisäksi restauroimme vanhoja kylttejä. Vanhat kyltit tai kilvet restauroimalla niiden menneiden päivien loisto voidaan palauttaa ihan kirjaimellisesti: ensimmäisessä työvaiheessa kaikki tummentumat poistetaan huolellisesti, jonka jälkeen kilpi vielä hiotaan tarkasti, lakataan ja lopuksi kiillotetaan läpikotaisin. Kun kokenut ammattilainen huolehtii restauroinnista, käsitelty kilpi ei valmiina kalpene uuden vastaavan rinnalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!