Opasteet

Yrityskilpien yleisimmät materiaalit ovat alumiini ja messinki. Näissä  on mahdollista käyttää erilaisia pintakäsittelyjä luomaan kilvelle  yksilöllisyyttä. Yrityskilvet, opastavat kilvet, huonekilvet ja numerot,  aulakilvet,  tienviitat,  kiinteistökilvet, huoneen numerokilvet. Alumiinikilvissä yleisin käsittely on eloksointi, mutta karkea hionta  ja lakkaus taikka polttomaalaus tekevät kilvestä vielä erottuvamman.  Messinkikilvissä käytämme patinointia eri tummuusasteina.  Loppusilauksena tehdään lakkaus suojaamaan pintaa. Lisäksi valmistamme  eri muoveista, teräksestä ja puusta aina asiakkaan toivomusten mukaan  korkealaatuisia ja kestäviä opastekilpiä mittatilaustyönä. Erilaiset  logot tai muut merkit onnistuvat luonnollisesti samalla tavalla kuin  tekstitkin. Voit toimittaa työsi myös sähköpostin välityksellä joko  vektorigrafiikkana tai bittikuvana, jolloin muokkaamme sen työstettävään  muotoon. Sopivimmat tiedostomuodot ovat *.dxf, *.ai tai *.hpgl.

Opastekilpiä valmistamme mm. messingistä,  alumiinista,kuparista, teräksestä, puusta ja muoveista. Pystymme  maalaamaan asiakkaan toivomilla väreillä sekä kaiverrukset että kilven  pinnat.

Kilpien kiinnityksiin tai kiinnikkeisiin  meillä on monia eri vaihtoehtoja. Pystymme leikkaamaan muotoon opasteet  ja kilvet. Asiakas voi lähettää valmiit suunnitellut tiedostot suoraan  meille tai sitten me suunnittelemme ja ehdotamme valmistusmetodit.

Referenssit

© Aripa Kaiverrus Oy